Sebességmérő tábla

A sebesség mérő táblák igen nagy számban megtalálhatóak az utak mentén. Információkat közölnek az autósok számára az éppen aktuális sebességükről.

sebességmérő tábla

A sebességmérő táblák a közeledő jármű sebességét mutatják a járművezetőnek. Szöveges modullal kiegészítve ("LASSÍTS!") szövegesen is utasítják a járművezetőt a sebesség csökkentésére. A sebességmérő panelünk különlegessége, hogy a benne használt optikai elemek és LED (light emitting diodes) diódák már kis energiafogyasztás esetén is jól látható jelzést nyújtanak a gépjárművezetők számára még extrém időjárási körülmények között is. A táblát az út mentén 2,5 - 4m magasságban szereljük fel, főleg lakott területeken belül, közel az iskolákhoz, kórházakhoz, gyalogos átkelőhelyekhez.
Az adatok megjelenítése több formátumban is lehetséges, például táblázat vagy grafikon formájában. Egy SIM kártya és mobil internet segítségével webes felületen bejelentkezés után is megtekinthetők a mért adatok, de még az akkumulátor töltöttségi állapotáról is kaphatunk információkat.  Az összes paramétert /megengedett maximális sebesség, LASSÍTS LED felirat világítását, villogását/ egyszerűen, Bluetooth-on keresztül tudjuk állítani.

letölthető katalógus

tulajdonságai

A sebességmérő tábla megméri és kijelzi a mért sebességet 10km/h-tól 199km/h-ig.Ha a vezető túllépi a megengedett sebességet akkor világít, a "LASSÍTS" felírat. A beállítástól függően ez villoghat is.
Előnyei:
  • A sebességet doppler radarral méri, melynek a pontossága ~1km/ó.
  • A berendezés statisztikát készít a járművek számáról a sebességük függvényében.
  • Az adatok egy belső memóriában tárolódik, ami kiolvasható bluetooth és a táblához adott szoftver segítségével.
  • A memória kb. 270 nap adat elraktározására nyújt lehetőséget. Utána a legrégebbi adatok felülírásra kerülnek.
  • Készülékeink időtálló rozsdamentes anyagból készülnek.

telepítés

A radar telepítésére egyenes, belátható útszakaszt (minimum 80-100m egyenes szakasszal) ajánlatos kiválasztani, ahol nincs akadályozva a rálátás az útpályára fák és egyéb tárgyakkal.
Kerüljük a nagy fémfelületek jelenlétét, ugyanis zavarhatják a radar pontosságát. Az egység 1m hosszú oszlopra (60mm vagy 76mm átmérővel) van rögzítve. A helyszínen ez a szerkezet kerül felfogatásra a tartóoszlophoz, vagy pedig a közvilágítás oszlopához. A tábla alsó szélének az ajánlott magassága az úttesttől. 2.5-3m.
A tábla irányát úgy kell beállítani, hogy jól látható legyen 60-80m távolságból. A radar egységet beállíthatjuk függőlegesen és vízszintesen is. A radar függőleges pozícióját úgy ajánlatos beállítani, hogy kezdjen mérni 80-90m távolságból, a vízszintes pozíciót addig fordítjuk az úttesttől, amíg a mérés gyengülni nem kezd (így csökkentjük a másik forgalomsáv zavaró hatását).

rendelhető típusok

BX-1

Méretek: 800 mm x 660 mm
Számok magassága: 235 mm
"LASSÍTS" felirat magassága: 95 mm
Statisztika: igen

BX-300

Méretek: 800 mm x 660 mm
Számok magassága: 300 mm
Statisztika: igen

BX-300S

Méretek: 800 mm x 760 mm
Számok magassága: 300 mm
"LASSÍTS" felirat magassága: 170 mm
Statisztika: igen

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Kapcsolat

Speed Analytics Kft.

2117 Isaszeg Alkotás u. 57.

+36 30 977 5737

+36 28 493 433

info@sebessegmerotabla.hu

Copyright © 2017, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu