Tegye biztonságosabbá az utakat, segítsen csökkenteni a járművezetők sebességét és előzze meg a baleseteket, gyűjtsön statisztikai adatokat a járművek számáról és a sebességről.

sebességmérő tábla

A sebességmérő táblák a közeledő jármű sebességét mutatják a járművezetőnek. Szöveges modullal kiegészítve ("LASSÍTS!") szövegesen is utasítják a járművezetőt a sebesség csökkentésére. A sebességmérő panelünk különlegessége, hogy a benne használt LED (light emitting diodes) diódák már kis energiafogyasztás esetén is jól látható jelzést nyújtanak a gépjárművezetők számára még extrém időjárási körülmények között is. A táblát az út mentén 2,5 - 3 m magasságban szereljük fel, főleg lakott területeken belül, közel a közintézményekhez, gyalogos átkelőhelyekhez.
Lehetőség van az adatok megjelenítésére több formátumban, például táblázat vagy grafikon formájában kaphatunk pontos képet a mért adatokról. Az összes paramétert /megengedett maximális sebesség, LASSÍTS LED felirat világítását, villogását/ egyszerűen, Bluetooth-on keresztül tudjuk állítani.

letölthető katalógus

tulajdonságai

A sebességmérő tábla megméri és kijelzi a mért sebességet 10km/h-tól 199km/h-ig.Ha a vezető túllépi a megengedett sebességet akkor világít, a "LASSÍTS" felírat. A beállítástól függően ez villoghat is.
Előnyei:
  • A sebességet doppler radarral méri, melynek a pontossága ~1km/ó.
  • A berendezés statisztikát készít a járművek számáról a sebességük függvényében.
  • Az adatok egy belső memóriában tárolódik, ami kiolvasható bluetooth és a táblához adott szoftver segítségével.
  • A memória kb. 270 nap adat elraktározására nyújt lehetőséget. Utána a legrégebbi adatok felülírásra kerülnek.
  • Készülékeink időtálló rozsdamentes anyagból készülnek.

telepítés

A tábla telepítésére egyenes, belátható útszakaszt (minimum 100-200m egyenes szakasszal) ajánlatos kiválasztani, ahol nincs akadályozva a rálátás az útpályára fák és egyéb tárgyakkal.
Kerülni kell a nagy fémfelületek jelenlétét, ugyanis zavarhatják a radar pontosságát. A sebességmérő tábla 4,5-5 m hosszú (76 vagy 89 mm átmérőjű) oszlopra  van rögzítve. A felfogatás történhet a már meglévő oszlopra is, vagy pedig a közvilágítás oszlopra. A tábla alsó szélének az ajánlott magassága az úttesttől 2,5-3m.
A tábla irányát úgy kell beállítani, hogy jól látható legyen 60-80m távolságból. A radar függőleges pozícióját úgy ajánlatos beállítani, hogy kezdjen mérni 80-90m távolságból, a vízszintes pozíciót addig fordítjuk az úttesttől, amíg a mérés gyengülni nem kezd (így csökkentjük a másik forgalomsáv zavaró hatását).

rendelhető típusok

BX-1

Méretek: 800 mm x 660 mm
Számok magassága: 235 mm
"LASSÍTS" felirat magassága: 95 mm
Statisztika és távoli elérés

BX-300

Méretek: 800 mm x 660 mm
Számok magassága: 300 mm
Statisztika és távoli elérés

BX-300S

Méretek: 800 mm x 760 mm
Számok magassága: 300 mm
"LASSÍTS" felirat magassága: 170 mm
Statisztika és távoli elérés

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Copyright © 2023, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu