Sebességmérő tábla rendszám felismerő kamerával

Sebességmérő tábláink sebességmérő kamerával is kiegészíthetők, nagyon jó szolgálatot tehetnek ipari és lakosság környezetben egyaránt.

A rendszer működése

Abban az esetben amikor egy gépjármű túllépi a megengedett sebességet akkor a sebességmérő táblán villog a „LASSÍTS” felirat ezzel utasítja a vezetőt arra, hogy mérsékelje a sebességét. A gyorshajtás figyelmeztetéssel egy időben a kamera készít egy fényképet és ezt a képet mobil internet segítségével elküldi a szerverünkre. A kamera ráteszi az adatokat: dátumot, időt, sebességet. A szoftver leolvassa a rendszámot és a képet eltárolja.
Feldolgozás után automatikusan elküldi egy vagy több tetszőleges e-mail címre. A képek egy webes felületen bejelentkezés után bármikor visszanézhetők vagy törölhetők. A feldolgozás nagyon gyorsan történik, szerverünk körülbelül 1 perc alatt kiküldi az előre beállított e-mail címre. A levél tartalmazza az elkészített és feldolgozott képet, gépjármű sebességét, rendszámát, dátumot, időt és a GPS koordinátákat.

Letölthető katalógus

A kamera

Az általunk használt kamera egy moduláris felépítésű felsőkategóriás kültéri IP kamera nappali és éjszakai használatra. A különc kinézetű MOBOTIX kamera sokszínű alkalmazási lehetőségeket kínál. Egyazon kamerába külön nappali és éjszakai kamera szerelhető az igényeknek megfelelően.
Fontosabb tulajdonságok :
 • 2x6 megapixeles, kétoptikás kamera.
 • A két optikának köszönhetően, élethű színes nappali és nagy érzékenységű éjszakai kép.
 • Cserélhető optikák.
 • PIR mozgásérzékelés a teljes sötétben.
 • Csatlakozók: Ethernet, USB, MxBUS
 • Rejtett kábelvezetés.
 • PoE táplálás.
 • MxActivitySensor - beépített fejlett videó mozgásérzékelés.
 • Tökéletes megoldás speciális megvilágítási körülmények vagy infra világítás esetén is.
 • 64GB-ig bővíthető belső tároló (4GB beépített).
 • Védettség: IP66, IK06, -30 - +60 °C

Ipari környezetben

Ipari területeken egyre szigorúbbak a munkabiztonsági előírások. Gyárépületen belül a sebességhatár általában 5 Km/h, épületen kívül 20 Km/h.
Ez az előírt sebesség korlátozás minden járműre
vonatkozik a gyárterületen. Tapasztalataink szerint előszeretettel vezetnek gyorsabban nem csak a beszállító teherautók hanem az anyagmozgató targoncák is. Éppen ezért elengedhetetlen egy vagy több kamerával
kiegészített sebességmérő tábla felszerelése. A sebességhatár túllépésekor készült fénykép alapján lehet bizonyítani a gyorshajtást. Ez a rendszer kiegészíthető egy rádiós átjelző modullal is. Ez az adó-vevő modul jelzi hang és fényjelzéssel például a portán a sebességhatár túllépését.

telepítés

Mit tartalmaz a rendszer?

BX-1 típusú sebességmérő tábla

Az adatok lekérdezését és az összes paramétert, megengedett maximális sebesség, „LASSÍTS!” felirat villogását egyszerűen, Bluetooth-on keresztül lehet állítani. SIM kártya és mobil internet segítségével egy webes felületen bejelentkezés után is megtekinthetők a mért adatok és az akkumulátor töltöttségi állapota is nyomon követhető.!

Mobotix dupla lencsés kamera

A Mobotix kamerák nem tartalmaznak mozgó alakatrészt (lencse- vagy kamera mozgató motor, mechanikus írisz, stb.). Ennek köszönhetően a karbantartás igény minimális. A széles működési hőmérsékleti tartománynak köszönhetően (-30° - +60°C) nincs szükség kamera fűtésre vagy szellőztetésre, a kamera tápellátása mindössze 3 wattot igényel.

Szerver szolgáltatás és webes felület

Biztosítjuk a szolgáltatást és a hozzáférést a webes felülethez. A bejelentkezési adatok bármikor megváltoztathatók. A tárolási idő módosítható és a feldolgozott képek bármikor törölhetők. Nyomon követhető a konnektivitás állapota is.

Nem tudja megfékezni a gyorshajtókat? Lépjen kapcsolatba velünk!

kapcsolat

Speed Analytics Kft.

2117 Isaszeg  Alkotás u. 57. 

+36 30 977 5737

info@sebessegmerotabla.hu

Copyright © 2018, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu