jogi nyilatkozat

A honlap szerkesztői mindent megtettek azért, hogy az oldalon közölt összes adat és információ pontos és teljes legyen, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen az oldalon fellelhető információk helyességéért, teljességéért és aktualitásáért. Fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A honlapot minden látogató saját felelősségére használhatja. Mivel az interneten továbbított üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalmát módosíthatják, vagy elveszhet, ezért nem felelünk azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldal használatával összefüggésben keletkeznek. A weboldalon található információkon alapuló bármely döntés a felhasználó saját felelősége. A jelen weboldal, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt áll. Az oldal tartalmának bármilyen módon történő felhasználása vagy elektronikus feldolgozása - a sajtó rendelkezésére bocsátott szövegek kivételével - előzetes írásos beleegyezése nélkül nem megengedett. Hozzájárulásunk nem automatikus, a cég fenntartja magának a jogot, hogy hozzájárulását indoklás nélkül megtagadja a közzététel előtt, alatt, vagy után. Az engedélyezett közzététel esetén minden esetben kérjük, forrásként a www.sebessegmerotabla.hu hivatkozást feltüntetni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fentiekben részletezett feltételektől eltérő vagy azt sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Cégünk minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

 A www.sebessegmerotabla.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A Honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedne kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Cégünk azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.
Copyright © 2023, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu