A hőmérséklet kijelző táblák nagyon kedveltek a lakosság körében, hiszen pontosan megmutatják az aszfalt és a levegő aktuális hőmérsékletét.

hőmérséklet kijelző tábla

A mai világban igen fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy pontosan mekkora a hőmérséklet az egyes útszakaszokon, hiszen ennek az információnak a birtokában pontosan el tudjuk dönteni, hogy az adott szakaszon milyen karbantartási munkálatokra van szükség. Ezekre a valóban fontos adatokra szert tehetünk igen könnyen, hiszen nem kell mást tennünk, mint beszerezni néhány olyan információs táblát, amely rengeteg hasznos adat mérésére képes. Nem csak az autósok számára jelzi az útburkolat, vagy éppen a levegő hőmérsékletét, hanem a felügyelő szervek számára is. Ezen felül pedig a készülék képes arra is, hogy kiszámolja a harmatpontot, ugyanis a levegő relatív páratartalmának a mérésére is képes. Ennek a képességének köszönhetően pedig a téli időszakban anélkül tisztában leszünk az útburkolat síkosságával, hogy személyesen kimentünk volna a helyszínre. Ha pedig hó eltakarításról, vagy éppen só szórásról van szó, akkor is a segítségünkre lehet a készülék, ugyanis nem csak azt tudja meghatározni, hogy éppen csapadékos az idő, vagy éppen száraz, de még a csapadék halmazállapotát is, ennek köszönhetően azt is pontosan fel tudjuk mérni, hogy az egyes területen szükséges-e a hó eltakarítás, vagy éppen hogy pontosan mekkora lehet az adott területen a leesett csapadék.

letölthető katalógus

tulajdonságai

Mivel a készüléken a „FIGYELEM” szó is megjeleníthető (bizonyos típusoknál), így nem csak hőmérséklet mérésre alkalmas, hanem arra is, hogy figyelmeztessük az autókat a csúszós útszakaszokra. Ha nem megoldható a készülék energiaellátása vagy energiatakarékos működést szeretnénk elérni, akkor lehetőség van a készüléket napelemmel is felszerelni.
  • Levegő hőmérséklet mérése.
  • Útburkolat hőmérséklet mérése.
  • Fényerősség mérés.
  • Levegő relatív páratartalom mérés.
  • Pára kicsapódási hőmérséklet számítás
  • Szél iránya és sebessége mérése.
  • Kamera (opcionális)

rendelhető típusok

BX-2T

Méretek: 850 mm x 1120 mm
GPRS: igen

BX-T-FIGYELEM

Méretek: 700 mm x 860 mm
GPRS: igen

Szüksége van hőmérséklet kijelző táblára?

Copyright © 2023, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu