A közlekedés biztonságának és a forgalom áramlásának javítása átlag-sebességmérő kamerák segítségével.

Az átlag-sebességmérő kamerák növelik a biztonságot a veszélyes útszakaszokon, pl. alagutaknál, hidakon, autópályákon, útépítéseknél. Jobb és biztonságosabb közlekedést biztosítanak, és csökkentik a CO²-kibocsátás.  A rendszer javítja a forgalom áramlását. A sebességmérés akkor kezdődik, amikor egy jármű behajt egy meghatározott útszakaszra. Egy nagy felbontású kamera a legmodernebb technológiával rögzíti a rendszámot, időbélyeggel együtt. Amikor a jármű elhagyja az útszakaszt, a második kamera  újra rögzíti a rendszámot . A két névtelen adatrekordot összehasonlítjuk, és kiszámítjuk az átlagsebességet.  A rendszer képes rögzíteni a hátsó és az első képeket, hogy szükség esetén egyedileg azonosítsa a járművet. A kamerák automatikusan éjszakai üzemmódba kapcsolnak, sötétben a beépített infravörös led-ek segítségével tiszta, fekete-fehér képeket rögzítenek.

megbízható

A nagy felbontású átlagsebesség-kamerák éjjel-nappal megbízhatóan rögzítik a járművek rendszámtábláit.

Hatékony

Az átlag-sebességmérő kamerák segítik az utak biztonságát és a forgalom áramlását, ezáltal csökkentve a károsanyag-kibocsátást.

rugalmas

Az átlagsebesség-ellenőrző kamerák állandóan vagy ideiglenesen is felszerelhetőek, pl. útépítési, útkarbantartási munkálatok idején.

Biztonságos

A sebességmérő kamerák a legmodernebb kriptológiai technológiát alkalmazzák, lehetővé teszik a jármű azonosítását és a jármű mozgásának nyomon követését.

Idők rögzítése

A mért adatok felhasználhatók arra, hogy tájékoztassák a járművezetőket a várható menetidőről, vagy alkalmazhatók forgalmi statisztikák készítésére.

Átlagsebességet szeretne mérni? Kérjen árajánlatot!

Copyright © 2023, Minden jog fenntartva! www.sebessegmerotabla.hu